Anne Bebe este un brand romanesc, dedicat in creatia articolelor de imbracaminte pentru copii.

Anne Bebe confectioneaza vestimentatie eleganta pentru printi si printese cu varste de pana la 8 ani. In fiecare an, fabrica noastra creaza 4 colectii - 2 pentru vara, si 2 pentru iarna. Linia noastra de productie principala este constituita din articole de imbracaminte pentru evenimente speciale, precum: nunti, botezuri, petreceri aniversare, si alte ocazii deosebite. Dispunem, de asemenea, de accesorii personalizate pentru botezuri, cum sunt: bentite, pantofiori, trusouri si lumanari ornamentate. Mai mult decat atat, avem propriile metode conceptuale de design, confectionare si control al calitatii.

OBIECTIVUL NOSTRU

POVESTEA NOASTRA

Alexandru   Prunoiu.

Achizitionati articolele AnneBebe acum!

Sunteti interesati in importarea tinutelor AnneBebe? Compania noastra ofera clientilor sau distribuitorilor nostri din jurul lumii posibilitatea de a comanda produse de calitate superioara pentru propriile tari sau magazine (online sau fizice). Scopul nostru este de a impartasi la nivel global bucuria resimtita in cadrul evenimentelor speciale!

CUMPARA

CE NE RECOMANDA

PRODUSE DE LUX

PRODUSE CONFECTIONATE

 

Depunem un efort deosebit in confectionarea hainutelor pentru copii si bebelusi, concentrandu-ne pe controlul calitatii.

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARA

 

Am cautat cele mai bune materiale pentru bebelusii si copii vostri, gasindu-le pe cele mai naturale si usor de purtat si spalat.

DISTRIBUTIE GLOBALA

 

Suntem interesati in extinderea brandului nostru in toate tarile europene, si, de ce nu, chiar mai departe. Articole de calitate superioara garantate!

SUNTEM PE PIATA DIN 2001

 

Brand-ul nostru este recunoscut printre clientii din Romania, incepand cu ziua lansarii Anne Bebe!

MODA ELEGANTA PENTRU COPII

 

Oferim tinute perfecte pentru ocazii perfecte: aniversari, nunti, botezuri, sau alte evenimente deosebite din viata micutilor dumneavoastra.

ACCESORII DECORATE CU SWAROVSKI

 

Firma noastra se afla in parteneriat cu Swarovski, fiind astfel posibil sa adaugam detalii unice in toate articolele noastre!

Unde ne aratam colectiile !

PREMIERE VISION

15th-17th Septembrie 2015

Timp de trei zile, de doua ori pe an, cele sase industrii majore care distribuie materiale si servicii pentru industria modei la nivel global (fire, tesaturi, piele, design-uri, accesorii, confectii) se intalnesc in nordul Paris-ului.

BABY EXPO

17th -20th Septembrie 2015

Baby Expo este salonul dedicat nou-nascutilor si copiilor cu varste cuprinse intre 0-5 ani, viitoarelor mame si tinerilor parinti. In fiecare an, se organizeaza tombole in urma carora se pot castiga diferite premii deosebite!

BABY BOOM

5th-8th Noiembrie 2015

Show-ul Baby Boom este cel mai mare eveniment dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, si mamelor lor. A fost anuntat ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase editii de pana acum.

KIDEX

2nd -5th Iunie 2016

Galeria de produse si servicii pentru copii si bebelusi va avea loc in cadrul Pavilionului Central si al platformelor exterioare din Romexpo, Bucuresti.

19

 

Magazine in Europa

153

 

Parteneri in Romania

7

 

Francize

15

 

Ani de Profesionalism

ALL IN ONE

ROYAL FASHION

STIL

Oferim piese elegante de vestimentatie pentru ingerasii vostri, bazat pe un concept rafinat.

CONCEPT

Suntem mandri de conceptul propriu care ne conduce catre creatie.

CREATIE

Ne realizam propriile design-uri, cu ajutorul specialistilor nostri.

PROFESIONISTI

Avem o echipa de profesionisti in fiecare domeniu.

FERICIRE

Primim recenzii si mesaje zilnice de la clientii nostri satisfacuti de produsele achizitionate.

© 2015 ARTCONFEX LTD. TOATE DREPTURILE REZERVATE                                                                          MADE WITH LOVE IN ROMANIA