COLECTIA MICUL PRINT

Colectia Baieti de la Anne Bebe a fost inspirata de look-ul deosebit al printilor din cadrul evenimentelor deosebite din vietile lor. Scopul nostru a fost de a combina acel stil cu inocenta copilariei, rezultatul fiind unul al elegantei pure si fragile, baietelul dumneavoastra transformandu-se astfel in "Printul" evenimentului. In confectionarea produselor noastre, folosim materiale naturale de cea mai buna calitate, accesorizandu-le apoi cu nasturi delicati si adaugand palarioare decorative, micutul vostru ingeras devenind cu usurinta starul serii.

Indiferent de eveniment, colectia Baieti are articolele perfecte pentru micutul dumneavoastra. Inca din 2001, anul lansarii noastre pe aceasta piata, ne-am asigurat ca fiecare produs este confectionat in cel mai meticulos mod, folosind materiale de cea mai buna calitate. La Anne Bebe, acordam un nivel ridicat de atentie si efort pentru fiecare cusatura, nasture, accesoriu sau detaliu, oferind prin acestea si prin metodele noastre traditionale intretesute cu cele moderne, satisfactie asigurata pentru colectiile noastre. Hainutele noastre au un design confortabil si aparte.

Am incercat mereu sa creez obiecte de vestimentatie "mature" pentru bebelusi si copii. Elegante, rafinate, intr-un singur cuvant: perfecte. Odata cu nasterea colectiei Anne Bebe Baby Girl, am fost inspirat sa creez astfel de articole pentru baieti, folosind materiale specifice, de o calitate incontestabila. Imi amintesc cu drag de sentimentul pe care l-am avut in ziua in care primul meu model a fost finalizat: inima imi sarea din piept si aveam o multitudine de emotii de nedescris, vazand produsul perfect care a rodit in urma efortului pe care l-am depus.

Mi-am dedicat intreaga viata copiilor, si vazand rezultatul muncii mele a fost coplesitor. Pe durata sedintei foto, copiii si-au insusit calitatile de model si au pozat ca adevarati printi, iar parintii lor erau coplesiti de extaz si mandrie. A fost o zi perfecta in care nu am simtit ca lucrez nici macar pentru o secunda.

Alexandru   Prunoiu

© 2015 ARTCONFEX LTD. TOATE DREPTURILE REZERVATE                                                                          MADE WITH LOVE IN ROMANIA