> GIRL | COLLECTION

COLECTIA MICA PRINTESA

Colectia Fetite de la Anne Bebe a fost inspirata de aspectul rafinat al printeselor din lumea intreaga: scopul nostru a fost sa combinam acel stil cu fata inocenta a copilariei, rezultand o eleganta dulce si fragila. Materialele pe care le folosim sunt naturale, intr-o cromatica deschisa si placuta, accesorizand fiecare costum cu bentite, cristale Swarovski si alte pietre pretioase. Fetita dumneavoastra devine in mod sigur printesa evenimentului, regina zilei, ingerasul care aduce lumina zilei dumneavoastra. Delicatetea cu care combinam fiecare element al fiecarui set este reprezentativa pentru noi.

Oricare ar fi ocazia, colectia Baby Girl de rochite de designer are costumatia perfecta pentru micuta dumneavoastra. Incepand cu anul 2001 - anul lansarii noastre, ne-am asigurat ca fiecare dintre rochitele care pleaca din fabrica noastra sa fie confectionate cu cea mai mare delicatete si atentie. Folosind numai materiale de o calitate superioara, la Anne Bebe acordam un nivel ridicat de atentie si efort pentru fiecare cusatura, nasture, sau accesoriu pe care il aplicam. Cu stiluri clasice si traditionale intretesute cu cele moderne, asiguram confort si practicabilitate prin colectia noastra.

Interesul meu pentru look-ul femeilor rafinate de la televizor a luat nastere odata cu nasterea surorii mele. Am avut un vis de a crea acelasi lucru pentru bebelusi si copii. De ce nu? Articole vestimentare elegante, accesorii elegante, culori captivante si placute, toate acestea combinate rezultand in outfit-ul perfect pentru fetite. Astfel, conceptul nostru luxos a fost intemeiat. Rezultatul final a fost coplesitor - culorile, cristalele Swarovski, delicatetea materialelor - un aspect de poveste pentru cei mai speciali copii!

Pe durata sedintei foto am retrait un sentiment de perfectiune imposibil de explicat: de la zambetul mandru si multumit al parintilor, si pana la bucuria exprimata de cei mici. Realizasem ceea ce mi-am dorit dintotdeauna - sa obtin stilul unei femei rafinate, incapsulandu-l intr-un obiect de vestimentatie pentru un ingeras deosebit.

Alexandru   Prunoiu

© 2015 ARTCONFEX LTD. TOATE DREPTURILE REZERVATE                                                                          MADE WITH LOVE IN ROMANIA