COLECTIA JUNIORI

Cand micutii dumneavoastra se simt ca niste ingerasi, isi afiseaza cu eleganta vestimentatia pe care o poarta, indiferent de momentul zilei. Avand o selectie larga de imbracaminte, pantofi si accesorii pentru copii de toate varstele, colectia Junior Anne Bebe ofera copilului dumneavoastra posibilitatea de a straluci in cel mai elegant mod. Fie ca il pregatiti pentru un eveniment special din viata lui sau a dvs., sau din simpla dorinta de a aborda un stil elegant, aceasta colectie ofera o gama larga de produse pentru cei mici. Costumati-va fetita intr-o rochita delicata, sau oferiti-i baietelului dumneavoastra un look cu care sa ii impresioneze pe toti cei din jur cu unul dintre costumele noastre confectionate special pentru copii!

Decorate cu cristale Swarovski, rochitele noastre sunt alegerea perfecta pentru orice eveniment special! Fie ca doriti sa achizitionati hainute pentru un adolescent trendy, sau pentru buchetelul de bucurie nou-nascut, colectia noastra minunata de hainute pentru fete si baieti are ceva special pentru fiecare ocazie. Colectia noastra aduce culori briliante, folosind materiale de cea mai buna calitate, asteapta sa fie purtata de micutii nostri. Navigati prin selectia noastra minunata de hainute pentru fete si baieti, pe care o avem disponibila online si stilizati-i garderoba copilului dumneavoastra intr-un mod elegant cu colectia Anne Bebe Junior!

Mi-a facut mereu o deosebita placere sa privesc imaginile copiilor in bratele mamelor in pas cu moda. Fiecare parinte isi doreste ca micutul lui sa fie cel mai frumos din multime! De aceea, am creat aceasta colectie prin care dorim sa oferim o experienta unica atat parintilor, cat si copiilor. Utilizand materiale de inalta calitate si cu o cromatica atent selectionata, dorim sa atingem efectul bucuriei si copilariei.

Recent, am finalizat un video de prezentare pentru compania noastra, si imaginea celor mici purtand articolele noastre de vestimentatie m-a trimis intr-o lume de basm. A fost o experienta memorabila, copiii care au luat parte la proiect, impreuna cu parintii lor care ii priveau cu dragoste.

Alexandru Prunoiu

© 2015 ARTCONFEX LTD. TOATE DREPTURILE REZERVATE                                                                          MADE WITH LOVE IN ROMANIA